ArchiefBenieuwd naar de vorige edities van Install Skills? Op deze pagina vind je de opdrachtplannen, persbrochure en filmreportages van de voorbije jaren. 


We zijn begonnen met het scholenproject in het schooljaar 2005-2006, waarbij de focus toen lag op sanitaire installatie. Na een paar jaar werd de opdracht uitgebreid en kwam verwarming erbij. Hierdoor introduceerden we de spannende "Scholenwedstrijd Sanitair & Verwarming". 


Bij Install Skills staat het stimuleren van jongeren in de installatiesector centraal. Ons doel is om jongeren te motiveren om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen op het gebied van installatiewerk. Met onze "Scholenwedstrijd Sanitair & Verwarming" bieden we een platform waar jongeren hun vaardigheden kunnen tonen en zichzelf kunnen uitdagen. We zijn er trots op dat we al vele succesvolle edities hebben gehad en hebben bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van jonge installateurs. Bij Install Skills geloven we dat jongeren de toekomst van de installatiebranche zijn en we zijn vastbesloten om hen te ondersteunen op hun weg naar succes.